Despre noi

Cu biltong-ul (carne condimentata si uscata la vant) am facut cunostinta in 2005, in prima zi a aventurii mele sud-africane. In cei trei ani petrecuti in sudul Africii (Africa de Sud si Botswana) gustul inedit si originar al biltong-ului a rescris, treptat, ierarhia preferintelor mele in materie de gustari.

Acum vreo cinci ani, in Romania, despre biltong stiau doar cei care au calatorit pe meleagurile lui Nelson Mandela, sau prin alte tari pe unde sud-africanii l-au popularizat.

Pasiunea pentru noua descoperire m-a determinat sa incerc sa creez propria reteta de fabricatie. Dupa aproximativ patru ani de incercari, am batut in cuie reteta care incanta in prezent papilele gustative ale prietenilor biltongului din Romania. La inceput au fost putini si le multumesc pentru ca ei au fost ancora proiectului Zulu Biltong. Acest proiect are drept obiectiv promovarea carnii uscate dupa reteta biltong, ca alternativa pentru o alimentatie sanatoasa, fără E-uri si conservanti.

Biltong-ul reprezintă varianta naturală și sănătoasă a snack-urilor și produselor fast food de pe piață (chipsuri, sandwich-uri, shaorme, burgeri etc.).

CUM COMAND ?

Pentru a va imprieteni cu Zulu Biltong, va rugam sa ne scrieti la adresa:
office@biltong.ro
sau puteti comanda aici
ATENTIE!
Creeaza dependenta.

Comanda acum

100-natural